De corona maatregelen die vanaf zondag 19 december om 05.00u 2021 ingaan tot zoals nu wordt aangegeven 14 januari 2022 lijken geen invloed te hebben op de openingstijden en werkzaamheden voor ons beroep.

Acupunctuur

Acupunctuur is een behandelmethode met een oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij worden naalden door middel van acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Sommigen kunnen bij het inbrengen van deze naalden een elektrische stroom, warmte, druk of tintelingen op deze plekken ervaren. Wanneer de naalden zijn geplaatst, moet dit gevoel langzaam wegtrekken en ervaren de meesten een prettig en ontspannen gevoel.

Meridianen

Deze methode is gebaseerd op meridianen (energiebanen), die vertakkingen hebben naar alle organen en lichaamsfuncties. Acupunctuur kan levensenergie (Qi) in een normale circulatie brengen, meridianenblokkades verbreken en organenfuncties regelen. Deze meridianen verspreiden energie: Qi. Deze Qi moet in balans zijn, want disbalans veroorzaakt pijn of ongemak.

Effectieve behandeling

Acupunctuur is een effectieve behandeling voor vele verschillende aandoeningen, symptomen en condities. Voorbeelden van blokkades in het lichaam waar acupunctuur voor ingezet kan worden zijn moeheid, hoofdpijn, darmklachten, depressie,  atrose, menstruatieklachten, menopauze, rugklachten en nekklachten.