Recensies

Op deze pagina leest u recensies van onze klanten.

Fybromyalgie

Karin Peters | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Begin maart hier terecht gekomen voor mijn fibromyalgie, waardoor ik steeds slechter ging lopen. Heel fijn, vriendelijk en goed behandeld. Klachten zullen niet verdwijnen maar zijn een heel stuk dragelijker door acupunctuur in combinatie met massage. Had er eerder aan moeten beginnen!

Fijne behandeling

Christien | Oss
Beoordeling: 4 van 5


Na een stevige griep last van longen en gebrek aan energie. Na enkele behandelingen acupunctuur voel ik me weer beter, meer in balans en meer energie. Met acupunctuur kun je veel klachten goed behandelen. Heel fijn dat Wang's Chinese medical center in Oss gevestigd is!

Eczeem en rugklacht

R. | Nijmegen
Beoordeling: 4 van 5


Zelf ben ik bij het vinden van een acupunctuurpraktijk afgegaan op de positieve recensies op de website van Wang's Medical Center. Ik kan alleen maar beamen dat de positieve recensies terecht waren. Ik ben zeer tevreden over de acupunctuur behandelingen en het behaalde resultaat.

Overgangsklachten

Sandra | Schaijk
Beoordeling: 4.5 van 5


Ik wist niet wat ik van acupunctuur en Chinese kruiden moest verwachten maar ben zo blij dat ik deze stap heb genomen. Maandenlang had ik last van heftige overgangsklachten: opvliegers, slecht slapen en totaal geen energie. Ik ben een fanatieke hardloper en sporter maar zelfs dat lukte me niet meer. Na 7 acupunctuur behandelingen bij Dr Wang in combinatie met Chinese kruiden zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen en heb ik mijn energie weer helemaal terug. 40 minuten op de bank met acupunctuur naalden in je lichaam en een ontspannen achtergrondmuziekje is ook een mooi rustmomentje šŸ˜“ šŸ˜. Dr Wang is een aardige rustige man met kennis van zaken. Ik ben eindelijk weer mezelf en kan echt iedereen aanraden deze behandelmethode te proberen. Bedankt Dr Wang!

acute zenuwpijn in de nek

Imke | 's-Hertogenbosch
Beoordeling: 4 van 5


Ik kwam bij Kim en Jialiang terecht via Google, omdat ik een Chinese acupunctuurpraktijk zocht. Ik had al ruim een week last van een uitstralende, zeurende zenuwpijn in mijn nek. Zelfs mijn vriend die fysiotherapeut is en altijd feilloos kan aanvoelen waar een klacht vandaan komt, kon me geen verlichting bieden. Ik kon ook niet meer goed slapen omdat er geen enkele houding was waarin ik geen pijn voelde. Vandaar dat ik op het idee kwam dat acupunctuur misschien uitkomst kon bieden. Ik had het nog nooit eerder ondergaan maar mijn vader die veel last van fantoompijnen heeft gehad in zijn leven heeft er veel baat bij gehad. Ik was heel blij dat ik meteen terecht kon en voelde me heel warm ontvangen door het intake gesprek dat Kim en Jialiang samen met mij voerden. De behandeling gaf daadwerkelijk even verlichting van mijn pijn. Vervolgens duwde Kim op de kern van de pijnlijke plek in mijn nek en vloog ik bijna tegen het plafond. Tegen de avond werd de pijn erger, en net toen ik op het punt stond om toch maar een pijnstiller te nemen (dat wilde ik liever niet), voelde ik iets ontspannen en vloeide de pijn weg. Ik kon ik elk geval weer pijnloos op mijn rug slapen. De dagen daarna was de pijn beduidend minder en ging het snel weer beter. Dat werd nog ondersteund door de 2 volgende behandelingen. Dank Kim en Jialiang voor jullie zorgvuldigheid, kundigheid en vriendelijkheid!

Slaapproblemen goed behandeld

R. Hartman | Heesch
Beoordeling: 4.5 van 5


Ik kwam hier i.v.m. slaapproblemen. Ik sliep vaak maar een paar uur per nacht. Al na een paar behandelingen merkte ik verbetering. Ik viel sneller in slaap en sliep ook beter door. Ook voelde ik overdag minder stress. Inmiddels slaap ik structureel beter en dat heeft een positieve weerslag op mijn hele leven. Ik ben daarom heel dankbaar voor de behandelingen die ik hier heb gehad.

Ondersteuning bij burn-out en hooikoorts

Dennis | Oss
Beoordeling: 4.5 van 5


Ik heb een jaar 1x per maand behandelingen accupunctuur gehad. Ten eerste om energie weer te laten doorstromen als ondersteuning voor herstel van een burn-out-put. Ik heb echt ervaren dat de behandelingen helpen om spanning te ontladen. ik heb tijdens het hooikoortsseizoen ook extra naalden

overgangsklachten

Arianne | Deursen-Dennenburg
Beoordeling: 4 van 5


Via een klant van Kim ben ik hier terecht gekomen voor behandeling van overgangsklachten. Inmiddels zijn we 5 weken en 5 behandelingen verder en ik merkte direct na de 1e behandeling resultaat. Mijn klachten bestaan uit 'opvliegers' en nachtelijk transpireren, waardoor ik vaak 's nachts wakker werd. Door de behandeling in combinatie met de Chinese kruiden, is het nachtelijk zweten zo goed als weg en zijn de opvliegers overdag aanzienlijk verminderd. Ik wil ook graag hun rustige en vriendelijke benadering benoemen. En de rustgevende muziek, ik val vrijwel direct in slaap! Een aanrader dus in elk geval bij overgangsklachten.

Vruchtbaarheid

Anoniem | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Ongeveer een jaar geleden ben ik voor diverse klachten waaronder vruchtbaarheid begonnen met de accupuntuur behandeling. Dankzij de professionaliteit van Kim heb ik in zeer korte tijd (lees: drie weken!) het goede nieuws, mijn blijdschap,, mijn zwangerschap als eerst met haar mogen delen! Kennis, professionaliteit, vriendelijkheid, maar ook zeker de betrouwbaarheid van deze twee mensen doen je veel helpen om in jezelf te geloven en succes te boeken. Ik raad een ieder aan die ook graag kinderwens heeft en tot heden helaas niet is gelukt! Dank voor alle hulp Kim!

Acupunctuur

Cindy | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Omdat ik heel vaak last had van een koortslip (twee keer in de maand) en niks hielp van zalfjes, pillen of dingen van de dokter ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij Wangā€™s Chinese Medical Center. In Februari ben ik begonnen, doormiddel van acupunctuur en kruiden zijn ze mijn weerstand op gaan hogen. De eerste 6 weken 1 keer per week een behandeling en daarna rustig afgebouwd. Het is nu Oktober en ik heb in al die tijd een keer een koortslip gehad maar dit was vanwege stress. Jialiang en Kim zijn heel vriendelijk, luisteren goed en denken met je mee, je voelt je meteen op je gemak. Ik ben super blij met het resultaat en raad het iedereen aan. Het is zeker het proberen waard!

Goede therapie

Mevr E.Tek | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Ik ben verscheidene keren geweest voor diverse behandelingen zoals ernstige hoofdpijn , nek en rugstijfheid. Bij 2 accupunctuur behandelingen voel je al verbeteringen in je klachten. Ik ben met maximaal 3 behandelingen verholpen. Er zijn diverse behandelingen mogelijk voor andere aandoeningen. Zeer aardige goed opgeleid personeel. Ik raad iedereen aan om accupunctuur te laten doen voor diverse ziektes.

Onderrug Nek Schouders Hoofdpijn en Slapeloosheid

Marijke van Erp | Oss
Beoordeling: 5 van 5


In Februari 2017 sla ik achterover in een trappenhuis en val drie en een halve meter naar beneden waarbij ik met een klap op mijn onderrug en hoofd belandde, helaas moest ik zoals me mee de gedeeld werd leren leven met (medicatie) de onbeschrijflijke pijn in mijn onderrug en been en dagelijkse schele hoofdpijn (+ gronische migraine). Ik had in die tijd gelezen over Wangā€™s Chinese Medical Center, wat mij weer hield hiervan weet ik niet, ik denk de onkunde en angst dat ik er toch maar mee moest leren leven, na 14 maanden behoorlijk veel pijn zag ik dit toch als laatste redmiddel, en ik kan hardop zeggen dat ik heel erg veel spijt heb dat ik deze stap niet EERDER gedaan heb. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, stapje voor stapje ga ik vooruit en kan ik gaan zitten/opstaan en lopen zonder dat mijn been me in de steek laat, en ik verga van de pijn, ongelooflijk, maar het is echt waar, ik ben weer mobiel! Ik heb al 8 behandelingen gehad en ga dit verder afbouwen, maar wil wel onder behandeling blijven daar ik merk dat mijn lichaam er alleen maar positief op reageert, ook al gaat het langzaam ik kom weer in balans ! Het is zoals de Chinese wijsheid zegt: Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te blijven staan! Ik wil graag Jialiang en Kim Wang bedanken voor hun warme uitstraling hun luisterend oor, het vertrouwen dat ze uitstralen naar hun cliĆ«nten, en de hulp die ze me geboden hebben om weer terug in balans te komen, TOP een echte aanrader, wacht niet net als mij te lang om op Wangā€™s Chinese Medical Center geholpen te worden, en het leven dragelijker voor jezelf te maken!!

disbalance

j. van zandvoort | GEFFEN
Beoordeling: 4 van 5


begin maart kwam ik bij Wang's chenese medical center binnen met een lichaam dat aanvoelde of het niet van mijzelf was. Ik had slechte nagels, doffe haren, sliep slecht en had eigenlijk geen zin om iets te ondernemen. Ik was duidelijk niet mezelf. Na een intake gesprek en onderzoek van de tong en hartslag is men begonnen met acupunctuur en kreeg ik hun kruidenpilletjes voorgeschreven. Mijn lichaam was in dis-balance. Ze adviseerden mij om veel witte (munt, groene) thee te drinken, weinig koffie en alcohol te gebruiken. Ik kon na een paar weken al verschil voelen en zien. Het leek een wonder. Ik ben ca. 10 weken bezig en ben weer topfit Mijn haren en nagels zijn weer als voorheen. De kosten zijn mij erg meegevallen want ik kreeg via mijn zorgverzekeraar de alternatieve geneeswijze vergoedt. Ik denk een aanrader voor hen die over de drempel durven stappen bij Wang's Chinese Medical Centre.

Fibromyalgie

Marion Hoven | Oss
Beoordeling: 4 van 5


Ruim 10 jaar geleden werd bij mij fibromyalgie geconstateerd, tot op dat moment had ik hier nog nooit van gehoord. Er werd ook meteen verteld dat er weinig middelen zijn die de pijn kunnen verzachten of bestrijden. Het zou een traject worden van uitproberen en hopen dat je iets tegenkomt wat helpt. Dus door de jaren heen van alles geprobeerd van een behandeling in de St. Maartenskliniek in Nijmegen (FIA 8), diverse medicijnen en alternatieve producten en ga zo maar door. Echter weinig of geen verandering van de klachten. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om eens bij Wangā€™s Chinese Medical Center binnen te lopen. Zo gezegd zo gedaan. Na een intake gesprek waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde, heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan, 6 weken acupunctuur en kruiden. Na 6 weken geen resultaatā€¦ dan stoppen ze met de behandeling, dus duidelijke taal. Maar nu, na 5 weken gaat het langzaam beter met me. Ik slaap veel beter dan voorheen waardoor ik overdag meer energie heb en de pijnen worden langzaam minder heftig. Dus zo ver zo goed, ik ga er voor. Jialiang en Kim Wang dank jewel!

Enstige slaapproblemen

Conny de Hommel | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Na 11 jaar ernstige slaapproblemen te hebben en eigenlijk (bijna) alles geprobeerd te hebben om dit probleem op te lossen, ( medicatie, slaap-en waakstoorniscentrum en homeopathie) , besloot ik om naar Wang's Chinese Medical Center te gaan. En dit had ik veel eerder moeten doen! Na de intake zijn we gestart met de behandelingen acupunctuur en kruiden en al heel snel kon ik verbetering merken, ik kon weer slapen! De behandeling was gedurende 6 weken 1 maal per week met kruiden, toen zijn we het gaan afbouwen en nu ga ik nog 1 keer in de 6 weken voor "onderhoud". De kruiden gebruik ik nu ook niet meer. Maar het slapen gaat heel goed en dat wil ik graag zo houden! Jialiang en Kim Wang zijn erg aardig en je voelt je direct bij hun op je gemak. Ik kan het iedereen aanraden, het is de moeite van proberen waard!

Hooikoorts en allergieƫn

Lautenslager | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Al 37 jaar ben ik bezig om mijn hooikoorts en andere allergieƫn onder controle te krijgen. Van huisarts tot drogist (en wat daar nog tussenin zit) heb ik werkelijk geprobeerd. Het heeft mij altijd beperkt in mijn doen en laten en om van het voorjaar, de zomer en najaar te genieten. Aangezien ik een panische angst voor naalden heb is acupunctuur voor mij nooit aan de orde geweest. Tot ik vorig jaar wederom met mooi weer ziek binnen zat en een vriend mij attendeerde op de gunstige effecten die acupunctuur voor mij zou kunnen hebben. Ik was (nu met nadruk op was) erg sceptisch omtrent deze stap. Ik maakte, mede uit wanhoop en ook een beetje uit nieuwsgierigheid, een afspraak met WCMC. Zo simpel zou het toch niet kunnen zijn, was immers mijn gedachte. Op het intake-gesprek werd ik meer dan vriendelijk ontvangen. Er werd goed naar mijn klachten gekeken en geluisterd. Tijdens dit gesprek kreeg ik meer vertrouwen om dit te gaan proberen en zo volgde de eerste behandeling. Er is bij elke afspraak die ik had geduldig en goed gecomunniceerd. Ik heb (mede hierdoor) mijn opbouw van 6 weken achtereen kunnen doen. Daarna volgde een afbouw en het zogenaamde onderhoud. Al die tijd heb ik dit gedaan met onderbouwing van de door hun voorgeschreven chinese kruiden. Hoe simpel kan het zijn...IK ben dus het voorjaar en de zomer nagenoeg hooikoortsvrij doorgekomen. Voor het eerst sinds 37 jaar geen loopneus, rode dikke tranende ogen, keelpijn, ademnood, hoofdpijn, rillingen of niesaanvallen. Hierdoor kon ik dus GEWOON naar buiten, lopen, wandelen, zitten en fietsen. Er op uit met 2 papieren zakdoekjes op zak in plaats van drie dikke pakken zakdoeken. Geen mega grote zonnebril of een sjaal voor mijn neus en mond. De ramen in huis staan weer gewoon open. Een wereld is voor mij opengegaan! Aangeraden is om begin volgend jaar een aantal malen af te spreken (onderhoud) voor behandeling met acupunctuur. Ondanks dat mijn angst voor naalden echt niet weg is, ga ik dit zeer zeker doen. Ik ben meer dan tevreden! Dank jullie wel, Jialiang en Kim Wang, voor het geduld, de vriendelijkheid, het vertrouwen en kennis van zaken!

Ruggenmerg infarct.

Christine Hanegraaf | Berghem
Beoordeling: 4.5 van 5


Na op 30 juni 2011 een ruggenmerg-infarct te hebben gekregen en waardoor ik een particieƫle dwarslaese heb overgehouden, had ik tot voor kort menig ziekenhuis en specialist bezocht. Ik heb op een gegeven moment toch nog 5 Ơ 6 km kunnen lopen maar de laatste 3 jaar ben ik met sprongen achteruit gegaan. Heb echt van alles gedaan en geprobeerd om weer wat mobieler te worden maar niks heeft geholpen, totdat ik bij Wang`s terecht ben gekomen. Na 8 maal behandeld te zijn kan ik weer 1Ơ 2 km lopen en ook fietsen gaat weer want ook dat ging de laatste jaren niet meer. Mijn dank voor de fijne omgang de vriendelijke uitstraling van zowel Kim als Jialiang. En natuurlijk ook hun kundigheid. Het was de laatste strohalm, die ik nog over had om wat verbetering te krijgen en dat is tot op heden gelukt. We gaan toch nog verder met de behandelingen. Mijn dank voor allebei.

Hooikoorts

Yvonne | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Super, ik heb al van kinds af aan last van mijn hoofd en hooikoorts, nu met de acupunctuur voel ik me goed en ga ik met regelmaat. zelfs ben ik gestopt met roken daardoor. groetjes Yvonne.

Overgangsklachten

Lia schippers | Vinkel
Beoordeling: 4.5 van 5


Sinds enkele maanden ben ik onder behandeling, mijn klachten zijn nagenoeg over. De eerste 6 weken kreeg ik een behandeling , nu nog een keer in de zes weken. Ze luisteren goed naar je klachten en spelen daar goed op in. Ik stond er sceptisch tegenover ,maar ben echt super blij dat ik gegaan ben. Een echte aanrader,

Vriendelijk

Marloes | Oss
Beoordeling: 4 van 5


Je word netjes en vriendelijk geholpen. Er wordt goed naar je klacht geluisterd en verteld wat er gaat gebeuren. Mijn klachten zijn aanzienlijk verbeterd.

Dankbaar

vd Berg | Vinkel
Beoordeling: 4.5 van 5


Ik kom al 2 jaar bij Wang voor behandeling van droge huid en psoriasis op de nagels en het helpt echt. Mijn nagels waren helemaal weg of afgebrokkeld en met acupunctuur en kruiden zijn ze weer mooi terug gekomen. Ook hebben ze me meteen maar van mijn hooikoorts afgeholpen. Ik ben Kim en haar man ook zeer dankbaar voor alle vriendelijke hulp. Ze geven mij een vertrouwd gevoel. Ik kom er iedere 4 a 5 weken terug.

overgangsklachten

petra bokkers | oss
Beoordeling: 4 van 5


Sinds anderhalf jaar kom ik nu bij Wang's Medical Center, nadat ik jaren heb geprobeerd om van mijn (erge) overgangsklachten af te komen. niets hielp of maar tijdelijk, het begon mijn leven te beheersen en slapen deed ik maar een paar uur per nacht. Zo jaren doorgetobd tot ik van Wang's Center hoorde. toch met enige scepsis gebeld voor een afspraak, had al zoveel geprobeerd en verwachtte er niet te veel van. kreeg acupuctuur en medicijnen ook werd ik geprikt om te kunnen slapen. en nu ruim een jaar verder kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik de stap heb gezet, het slapen gaat stukken beter en de overgansklachten zijn aanmerkelijk minder geworden, voel me veel beter in mijn vel zitten. ben ook minder moe meer energie en vrolijker!! je wordt goed begeleid en vriendelijk geholpen ze hebben echt aandacht voor je.. bedankt, ik ben blij met jullie!!

geweldig

jeanne | oss
Beoordeling: 4.5 van 5


Jaren lang was mijn stoomapparaat in huis niet meer weg te denken het hoorde bij het interieur, altijd verstopte neus keel en voorhoofd holtes altijd schorre stem niets was er aan te doen . Tot dat ik bij wang chinees centrum kwam daardeden ze accupunctuur en ik kreeg medicijnen mee nu na een half jaar kan ik zeggen geweldig geen verstopte holtes meer mn stem niet meer schor heerlijk . Zo ook mijn man 5 jaar lang last van jeuk van gordelroos dokters konden er niets meer aan doen . Hij ging met mij mee naar Wang medici centrum en ze hebben hem geholpen de jeuk is zowaar weg heel af en toe nog komt het ligt terug maar dat is te verwaarlozen echt geweldig. Ook wil ik Kim en haar man even onder de aandacht brengen ze zijn zo vriendelijk zorgzaam en spontaan hebben n luisteren oor en staan altijd voor je klaar . Zo ook deze week mijn man ging door zijn rug kwam van zn werk naar huis nog diezelfde dag afspraak gemaakt accupunctuur en de volgende dag kon hij weer aan het werk alleen opstaan na het zitten ging wat moeilijk maar na drie dagen was dat ook over . Wij zeggen geweldig als je wat mankeert of je ziet geen uitweg en artsen kunnen niets meer doen ga dan naar Wang medisch centimeter in Oss echt n aanrader

Acupunctuur

W. Van Erp | Oss
Beoordeling: 4.5 van 5


Ongeveer 3 jaar geleden is mijn linker onderbeen geamputeerd, waarvan de genezing zeer goed is verlopen.Echter meteen na de amputatie kreeg ik veel last van fantoompijn (dat is pijn aan het been dat je niet meer hebt). Na veel bezoeken aan het ziekenhuis, en het slikken van zware medicijnen ging de fantoompijn niet over met het gevolg dat ik soms weken lang nagenoeg niet kon slapen.Via-via ben ik terecht gekomen bij Wang' s Chinese medical Center . Deze ging mij behandelen met acupunctuur met een voor mij gunstig resultaat, al na 4 behandelingen kon ik merken dat de pijn veel minder werd, en nu is het zover dat ik weliswaar soms nog een beetje last heb, maar dit duurt doorgaans niet langer dan 5 a 10 minuten.Overigens krijg ik de kosten hiervoor gewoon van mijn verzekering vergoed. Al met al ben ik dus zeer tevreden met wang' s geneeswijzen, en kan het dan ook iedereen aanraden. Met vriendelijke groet, Willy van Erp.

Acupunctuur

Fam.sipma | Oss
Beoordeling: 4 van 5


Wij zijn als familie zeer tevreden over de behandeling van pijnklachten met behulp van acupunctuur. Inmiddels hebben 3 gezinsleden reeds ervaring met deze vorm van geneeskunde. Wij zijn hier dan ook erg positief over, al na een paar behandelingen is er resultaat te merken. De omgang met de patiƫnten is heel vriendelijk en persoonlijk vanaf het eerste gesprek tot de laatste behandeling.

afvallen

yvon van overbeek | boxtel
Beoordeling: 4 van 5


Ik ben 4 jaar geleden gestopt met roken, en ben toen 15 kg. Aangekomen . ik ben toen gaan lijnen maar mijn ervaring was dat ik steeds weer aan kom als er iets van af was. Dus na 4 jaar was ik nog niets kwijt van mijn gewicht. tot mijn zus vertelde dat je met acupunctuur ook kon afvallen. Nou ik dacht ik kan het altijd proberen baat het niet schaat het niet ,maar ik ben dus wel ook al gaat het langzaam al 5 tot 6 kg kwijt en ik wil in het totaal 15 kg kwijt. Ook wordt je er vriendelijk ontvangen en zijn ze erg aardig en je word keurig netjes behandeld.

Geweldig!!

Lana | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Ik kwam bij Wang voor een behandeling van acupunctuur. Bij het eerste consult gesprek kreeg ik al direct een fijn en vertrouwd gevoel. Na het consult kreeg ik mijn eerste ervaring met acupunctuur. Na een paar weken waren mijn klachten duidelijk verminderd ( nek en schouder klachten). Nu kom ik nog maandelijks voor een behandeling en het bevalt me zeer goed en heb duidelijk resultaat! Bedankt voor jullie goede zorgen! Groetjes, Lana